19 de gener del 2011

BOLETS AMB CREMA DE PATATA AMB PORTO


INGREDIENTS


-      200 grs. de ceps trossejats
-      600 grs. de patates
-      200 ml de nata per cuinar
-      500 ml de brou de carn
-      100 ml de vi de porto
-      1 tòfona natural petita o dues cullerades d’oli de tòfona
-      1 cullereta de sucre
-      20 ml d’oli d’oliva
-      sal iodada


PREPARACIÓ


Coure les patates en el brou de carn fins que siguin tendres, passar-les pel pasapures junt amb el brou i afegir-li la nata calenta, sal i pebre ( ha de quedar un puré fi i lleuger).
Abocar el porto en un cassó al foc amb una cullerada de sucre rasa, i deixar-lo coure fins que tingui la consistència de xarop.
Trossejar els ceps ben petits. Escalfa l’oli i saltejar-los una mica 3-4 m. rectificant-los de sal i pebre i afegint la tòfona

PRESENTACIÓ


Servirem la crema de patates en copes o gots intercalant els bolets i la patata a capes, i al damunt s’hi posa reducció de porto

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada