INGREDIENTS
- 1 capó de 4 Kg.
- el fetge del capó
- 300 grs. de carn de pollastre
- 150 grs. de foiegras
- 200 grs. de carn de porc
- 50 grs. d’espinacs saltats
- 200 grs. de ceps en conserva d’oli
- 2 ous
- 1 got de porto
- 1 tassa de brou fosc
- 20 grs de pinyons
- oli d’oliva, sal i pebre
PREPARACIÓ
Per fer el farcit poseu en un vol els següents ingredients :
En primer lloc , uns quants ceps trinxats, la carn de pollastre picada ( i barrejada amb el fetge del capó ) , la carn de porc, els espinacs saltats, el foiegras tallat a daus petits i els 2 ous. Barregeu-ho tot ben bé i salpebreu-ho.
Tot seguit, poseu sal i pebre dins el capó, farciu-lo i cosiu-lo. Després lligueu-ho ben lligat i poseu-lo en una safata d’anar al forn amb oli d’oliva. Coeu-lo al forn , a foc mitjà 1h 30m i 30 m més a foc fort. Per fer la salsa, daureu els ceps en el mateix oli que estaven conservats. Salpebreu-los afegiu-hi el porto i deixeu-lo reduir.
A continuació, aboqueu-hi el brou fosc i també feu que es redueixi uns 10 m. Poseu-hi els pinyons i deixeu la salsa al foc 3-4m més.
Talleu el capó a làmines i serviu-lo acompanyat de la salsa, i amb una mica de puré de castanyes.
Tot seguit, poseu sal i pebre dins el capó, farciu-lo i cosiu-lo. Després lligueu-ho ben lligat i poseu-lo en una safata d’anar al forn amb oli d’oliva. Coeu-lo al forn , a foc mitjà 1h 30m i 30 m més a foc fort. Per fer la salsa, daureu els ceps en el mateix oli que estaven conservats. Salpebreu-los afegiu-hi el porto i deixeu-lo reduir.
A continuació, aboqueu-hi el brou fosc i també feu que es redueixi uns 10 m. Poseu-hi els pinyons i deixeu la salsa al foc 3-4m més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada