5 de gener del 2011

PEUS DE PORC AMB GAMBES

INGREDIENTS


-      Peus de porc (4-5)
-      Llorer
-      Farigola
-      Alls
-      Pebre i sal
-      Julivert i all
-      2 cullerades de farina
-      Gambes
-      Pa
-      Xocolata
-      Krisch


PREPARACIÓ


Bullirem  els 4-5 peus amb Llorer, farigola, alls, pebre i sal.
En una cassola de terra posarem oli i dues cullerades de farina ; quan estigui daurada, afegirem una picada d’all i julivert , després salsa de tomàquet triturada i caldo de fer bullir els peus.; quan arrenqui el bull posar-hi conyac i flamejar.
Afegir les gambes i una picada d’alls, julivert , una llesca de pa fregit , 2 presses de xocolata, un raig de kirsch. Deixar fer la xup-xup 8 minuts més i servir-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada