19 de gener del 2011

AMANIDA TÈBIA DE LLAMANTOLAMB ENCIAMS, BOLETS I MAGRANES

INGREDIENTS


-      1 Llamàntol
-      Bolets
-      Alls trossejats
-      Enciam variat trossejat
-      1 Magrana
-      Oli d’ oliva, vinagre de Mòdena, sal i pebre.


PREPARACIÓ


Traurem el llamàntol la nit abans del congelador perquè es descongeli, un cop descongelats, es treu la carn de la cua, del cap i de les pinces, i tallarem la cua a rodanxes. Tallarem la magrana per la meitat i la desgranarem per reservar-la, també s’ ha de guardar el suc que tregui la magrana.
Prepararem una salsa amb oli, vinagre, sal , pebre i el suc de la magrana.
Saltejarem els bolets amb una  mica d’ all.

PRESENTACIÓ


Posarem una base d’ enciam , i a sobre els bolets tebis  i la magrana, i afegirem la carn del llamàntol damunt, assaonant-la amb la sals.( Si es vol es pot servir el llamàntol amb la cua i queda més decoratiu )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada