INGREDIENTS
- 1 Llamàntol
- Bolets
- Alls trossejats
- Enciam variat trossejat
- 1 Magrana
- Oli d’ oliva, vinagre de Mòdena, sal i pebre.
PREPARACIÓ
Traurem el llamàntol la nit abans del congelador perquè es descongeli, un cop descongelats, es treu la carn de la cua, del cap i de les pinces, i tallarem la cua a rodanxes. Tallarem la magrana per la meitat i la desgranarem per reservar-la, també s’ ha de guardar el suc que tregui la magrana.
Prepararem una salsa amb oli, vinagre, sal , pebre i el suc de la magrana.
Saltejarem els bolets amb una mica d’ all.
PRESENTACIÓ
Posarem una base d’ enciam , i a sobre els bolets tebis i la magrana, i afegirem la carn del llamàntol damunt, assaonant-la amb la sals.( Si es vol es pot servir el llamàntol amb la cua i queda més decoratiu )
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada