INGREDIENTS
- 500 grs de lluç
- 500 grs de rap
- 300 grs gambes vermelles
- musclos ( també es pot variar )
- Pasta de canelons (30 )
- Fumet de peix
- Farina
- Mantega
- Llet
- Formatge ratllat
- ceba
Tot el peix, tret dels musclos pot ser congelat , doncs s’ha de bullir.
PREPARACIÓ
Poses a bullir el peix amb ceba , llorer i julivert, i fas els musclos al baf.
Un cop tot bullit s’ha de colar tot i reservar el suc de cocció. Tot seguit treus els musclos de la closca i juntament amb el peix i les gambes fregides ho aniràs trinxant tot, primer esmicolat i després amb el triturador, s’hi pot afegir una mica de beixamel per facilitar el triturat, però no pot quedar una pasta massa clara. La beixamel per triturar la pasta i la que hi tirarem per sobre es pot fer amb llet o amb suc de la cocció del peix, afegint el suc dels musclos també. Ho deixarem refredar tot i quan creiem convenient farcirem els canelons, els posarem en una safata i els cobrirem amb la beixamel i formatge ratllat per gratinar-los al forn.
Es poden acompanyar amb llagostins bullits.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada