INGREDIENTS
- 400 gr. pasta fresca
- 1 ceba i 1 pastanaga , 50 gr. de api
- 150 gr. pit gall d’indi
- 100 gr. d’ànec mut
- 100 grs. gall negre
- 100 gr. cansalada
- 1 dl. Vi blanc sec
- 150 gr. formatge parmesà
- 500 gr. salsa de tomàquet
- 1 dl. de brou de carn
- ½ lt. beixamel
- oli oliva i mantega
- sal, pebre, romaní, julivert i sàlvia
PREPARACIÓ
Sofregir les verdures, les herbes picades i la cansalada, incorporant-hi després les carns i ofegant-lo amb el vi.
Quan aquest s’evapori, salpebre i afegir el tomàquet. Tapar i deixar coure 3 hores afinant-lo al final amb la mantega.
Fora del foc, posar alternativament en una plata de forn untada amb mantega, capes de pasta bullida, preparat, salsa beixamel i formatge parmesà rallat. Acabar amb una capa de preparat, formatge i uns daus de mantega pel damunt. Passar-ho tot pel forn durant uns 20 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada