5 de gener del 2011

LASSANYA DE NADAL I RAGÚ D'OUS DE CORRAL

INGREDIENTS

-      400 gr. pasta fresca
-      1 ceba i 1 pastanaga , 50 gr. de api
-      150 gr. pit gall d’indi
-      100 gr. d’ànec mut
-      100 grs. gall negre
-      100 gr. cansalada
-      1 dl. Vi blanc sec
-      150 gr. formatge parmesà
-      500 gr. salsa de tomàquet
-      1 dl. de brou de carn
-      ½ lt. beixamel
-      oli oliva i mantega
-      sal, pebre, romaní, julivert i sàlvia


PREPARACIÓ 


Sofregir les verdures, les herbes picades i la cansalada, incorporant-hi després les carns i ofegant-lo amb el vi.
Quan aquest s’evapori, salpebre i afegir el tomàquet. Tapar i deixar coure 3 hores afinant-lo al final amb la mantega.
Fora del foc, posar alternativament en una plata de forn untada amb mantega, capes de pasta bullida, preparat, salsa beixamel i formatge parmesà rallat. Acabar amb una capa de preparat, formatge i uns daus de mantega pel damunt. Passar-ho tot pel forn durant uns 20 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada