INGREDIENTS
- 8 escalopes
- 300 gr. de patates ( ½ paquet de puré )
- 100 gr. de formatge Rocafort
- 400 gr. de tomàquets
- 1 rovell d’ou
- 1 ceba
- ½ got de vi blanc
- ½ got d’oli
- 1 cullereta de ketchup
- sal, pebre, nou moscada
PREPARACIÓ
Preparem el puré ben fi amb l’ou, el formatge aplastat i amanit amb pebre, nou moscada i sal. Aplanarem les escalopes ja salades, i repartirem el puré per fer com canelons i les lligarem.
A una cassola amb poc oli daurarem la ceba pelada i rallada, afegim els tomàquets també pelats i rallats , junt amb el ketchup; quan sigui una mica cuit afegirem els rollets, seguit del vi blanc i ho deixarem coure a foc suau 35m.
Per servir traurem el cordill dels rotllets i ho podarem a una safata amb la salsa passada pel xino per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada