4 de gener del 2011

ESCALOPES DE VEDELLA AL ROQUEFORT

INGREDIENTS


-      8 escalopes
-      300 gr. de patates ( ½ paquet de puré )
-      100 gr. de formatge Rocafort
-      400 gr. de tomàquets
-      1 rovell d’ou
-      1 ceba
-      ½ got de vi blanc
-      ½ got d’oli
-      1 cullereta de ketchup
-      sal, pebre, nou moscada

PREPARACIÓ


Preparem el puré ben fi amb l’ou, el formatge aplastat i amanit amb pebre, nou moscada i sal. Aplanarem les escalopes ja salades, i repartirem el puré per fer com canelons i les lligarem.
A una cassola amb poc oli daurarem  la ceba pelada i rallada, afegim els tomàquets també pelats i rallats , junt amb el ketchup; quan sigui una mica cuit afegirem els rollets, seguit del vi blanc i ho deixarem coure a foc suau 35m.

PRESENTACIÓ


Per servir traurem el cordill dels rotllets i ho podarem a una safata amb la salsa passada pel xino per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada