4 de gener del 2011

MIL FULLS AMB BOLETS DEL RIPOLLÉS, VELOUTE DE GAMBES I ESCALOPA DE FOIE D’ANÈC

INGREDIENTS (4P)


-      4 plaques de pasta de full
-      250 grs. de bolets variats
-      2 grans d’all
-      1 cullerada sopera de mantega
-      1 /2 ceba 
-      100 grs. de cueta de gamba
-      4 escalopes de Foia d’ànec
-      1 cullerada  sopera de farina
-      1 got de crema de llet
-      sal maldon
-      pebre
-      oli d’oliva


PREPARACIÓ


Farem triangles amb la pasta de full, pintar amb rovell d’ou i la posarem al forn 15-20 m . després la tallarem pel mig.
Farem el farciment, ½ ceba tallada, bolets ,alls i oli , tot sofregit lleugerament.
Fer la veloute de gambes, tallar-les per la meitat i fer-les petites, coure-les amb mantega , tot lligat amb 1 cullaradeta de maizena i 150 grs. de crema de llet , sal i pebre.
Obrirem els triangles i els farcirem amb els bolets, marcar el Foia en una paella ben calenta i posar-lo al damunt dels bolets , cobrir amb l’altre meitat del triangle i posar per damunt la veloute de gamba.
Per donar color posar una branca de julivert al damunt, un raig d’oli al plat i sal maldon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada