INGREDIENTS (4P)
- 4 plaques de pasta de full
- 250 grs. de bolets variats
- 2 grans d’all
- 1 cullerada sopera de mantega
- 1 /2 ceba
- 100 grs. de cueta de gamba
- 4 escalopes de Foia d’ànec
- 1 cullerada sopera de farina
- 1 got de crema de llet
- sal maldon
- pebre
- oli d’oliva
PREPARACIÓ
Farem triangles amb la pasta de full, pintar amb rovell d’ou i la posarem al forn 15-20 m . després la tallarem pel mig.
Farem el farciment, ½ ceba tallada, bolets ,alls i oli , tot sofregit lleugerament.
Fer la veloute de gambes, tallar-les per la meitat i fer-les petites, coure-les amb mantega , tot lligat amb 1 cullaradeta de maizena i 150 grs. de crema de llet , sal i pebre.
Obrirem els triangles i els farcirem amb els bolets, marcar el Foia en una paella ben calenta i posar-lo al damunt dels bolets , cobrir amb l’altre meitat del triangle i posar per damunt la veloute de gamba.
Per donar color posar una branca de julivert al damunt, un raig d’oli al plat i sal maldon.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada