INGREDIENTS :
- 1 Rap a talls ( 1-2 medallons per persona )
- 1 ampolla de cava brut
- Fumet de peix
- Nata per cuinar ( un raig )
- Llagostins, escamarlans.. ( 2-3 per persona )
- Per fer la picada : ametlles torrades, all i julivert
- Ametlles a làmines o trinxades
PREPARACIÓ
Començarem per fregir el rap un cop enfarinat, també courem els llagostins, ho reservarem tot. Al mateix oli de coure el peix, hi posarem la picada junt amb el cava, i ho deixarem reduir. Quan ja veiem que ha reduït una mica, hi afegim el fumet de peix ( jo el compro congelat a la sirena , i hi tiro una bosseta reconstituïda ) junt amb el raig de crema de llet i ho deixarem coure tot plegat una mica. Per acabar, posarem el peix cuit i deixarem que faci una mica la xup xup.
PRESENTACIÓ
Ho servirem, posant-hi per sobre ametlles trinxades o laminades.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada