INGREDIENTS
- 1 carxofes per persona
- 1 llimona
- 1 ceba fra, i albergínia, i pebrot vermell
- 100 gr. pernil país
- 1 cullerada de farina
- 2 cull, tomàquet triturat
- 1 got de vi blanc
- llorer o herbes aromàtiques
- verdures variades
- sal, pebre i oli
PREPARACIÓ
Netejar les carxofes i les freguem amb llimona.
Dins una cassola posem l’oli i la ceba a làmines fines a sofregir, al cap d’una estona afegim el tomàquet, les carxofes cap per munt salpebrades, el got de vi blanc, llorer, i una cullerada de farina. Ho deixem coure a foc lent 20 m , s’hi falta afegim un got d’aigua. Per últim afegirem el pernil tallat a tires.
A part dins una olla amb aigua bullint, hi courem les verdures: nap, pastanaga, i mongeta tendre tallat a Juliana uns 5 m i les passem pel colador.
Escalivem el pebrot i l’albergínia i una vegada pelats ho tallarem a trossos petits.
PRESENTACIÓ
Al fons del plat hi posem l’escalivada prèviament pelada i amanida amb oli d’oliva. A sobre, col·loquem les carxofes cuites i les verdures.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada