INGREDIENTS
- 1 Capó
- 4 cebes mitjanes
- 3 tomàquets
- 8 gambes vermelles
- ½ lt. de fumet de peix
Per la picada :
- 1 grà d’all
- 8 ametlles torrades
- 1 pressa de xocolata ( opcional )
- oli i sal
PREPARACIÓ
Talleu i saleu el capó a octaus i enrossiu-lo en una cassola amb l’oli ben calent.
Fregiu les gambes pelades en una paella amb oli. Només volta i volta.
Mentrestant, sofregiu la ceba picada en una paella amb oli . Quan estigui rossa, poseu-hi el tomàquet triturat i els caps de les gambes i deixeu-ho sofregir. Després tritureu-ho i passeu-ho pel colador xinès. Tot seguit, poseu aquest sofregit en una cassola i afegiu-hi el capó i el fumet. Rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho a coure tot junt 1h i mitja. A continuació , afegiu-hi la picada d’ametlla i all, i la xocolata. Deixeu-ho coure durant 5 minuts més. I ja per acabar, emplateu el capó amb la salsa i guarniu el plat amb les gambes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada