4 de gener del 2011

CAPÓ DE NADAL AMB GAMBES

INGREDIENTS


-      1 Capó
-      4 cebes mitjanes
-      3 tomàquets
-      8 gambes vermelles
-      ½ lt. de fumet de peix

Per la picada :

-      1 grà d’all
-      8 ametlles torrades
-      1 pressa de xocolata ( opcional )
-      oli i sal


PREPARACIÓ


Talleu i saleu el capó a octaus i enrossiu-lo en una cassola amb l’oli ben calent.
Fregiu les gambes pelades en una paella amb oli. Només volta i volta.
Mentrestant, sofregiu la  ceba picada en una paella amb oli . Quan estigui rossa, poseu-hi el tomàquet triturat i els caps de les gambes i deixeu-ho sofregir. Després tritureu-ho i passeu-ho pel colador xinès. Tot seguit, poseu aquest sofregit en una cassola i  afegiu-hi el capó i el fumet. Rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho a coure tot junt 1h i mitja. A continuació , afegiu-hi la picada d’ametlla i all, i la xocolata. Deixeu-ho coure durant 5 minuts més. I ja per acabar, emplateu el capó amb la salsa i guarniu el plat amb les gambes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada