INGREDIENTS
- 1 enciam
- 200 grs. d’arròs
- 1 poma àcida
- julivert
- 200 grs de xampinyons
- 30 grs, de mantega
- salsa vinagreta amb ou
PREPARACIÓ
Farem l’ARRÒS A L’INDIANA, que es fer-lo bullir amb abundant aigua amb la sal 16 minuts. L’escorrem, el refresquem i el posarem en una plata ben estès. Col·locarem trossets de mantega entremig , sota i damunt i el posarem al forn 8-10 m. tot anant-lo remenant amb una forquilla fins que quedi completament solt.
Un cop fet el deixarem refredar una mica.
Prepararem els XAMPINYONS PER AMANIDA , que es poden fer de dues maneres:
- en cru, una vegada nets es tallen en làmines i els deixarem 24h macerant-se en salsa vinagreta, dipositats en capes i de manera que els cobreixi lleugerament.
- Bullits, un cop nets els posarem en una cassola amb la meitat del seu volum d’aigua, sal i unes gotes de llimona, tapar-los i deixar-los només que arrenquin el bull, llavors els traurem del foc i escorreguts esperarem que es refredin.
La poma pelada i fregada amb llimona , es parteixen en 4 trossos i li traurem el cor, freguem els trossos també amb la llimona i els tallarem a rodanxes primes..
PRESENTACIÓ
Per servir-los posarem al fons de la plata l’enciam tallat petit amb la poma, ho regarem amb la salsa d’ou, posarem al damunt l’arròs barrejat amb les xampinyons, el tornarem a regar amb la salsa i tirarem al damunt julivert trinxat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada