5 de gener del 2011

GALL NEGRE DEL PENEDÈS AL CAVA

INGREDIENTS

-      1 gall negre del penedès tallat a quarts
-      1 ceba
-      3 tomàquets
-      1 poma golden
-      2 copes de cava
-      1 copa de moscatell
-      ½ copa d’anís
-      oli oliva
-      1 canó canyella
-      sal i pebre

 

PREPARACIÓ 


Posar el gall salpebrat en una cassola amb força oli al foc. Incorporar-hi el cava, el moscatell i l’anís juntament amb la ceba pelada i tallada a quarts, els tomàquets i la poma pelats i tallats a bocins. Incorporar-hi finalment el canó de canyella. Fer coure el conjunt  a foc baix durant una hora i mitja aproximadament.
Quan aquesta cocció estigui enllestida, disposar els quarts del gall en una safata amb un bon raig d’oli de cocció i enrossir-lo al forn .
Mentre això es fa, triturar el fons que ha quedat a la cassola després de retirar la canyella.

PRESENTACIÓ 


Al moment de servir al plat, escalfar la salsa, sense que arribi a bullir, i cobrir els talls de gall amb ella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada