5 de gener del 2011

GALL DEL PENEDÈS TRADICIONAL AMB BOLETS,CEBETES, PRUNES, ORELLANES I PINYONS

INGREDIENTS

-      1 gall negre del penedès
-      2 tomacons
-      ½ pastanaga
-      1 gra d’all
-      1 got vi negre
-      100 gr. bolets
-      4 orellanes
-      8 prunes
-      pinyons
-      cebetes menudes
-      farigola i llorer
-      oli oliva
-      sal i pebre
 

PREPARACIÓ 


Salpebrar el gall tallat i posar-lo en una safata de forn ben untada d’oli.
Regar-lo amb el got de vi i acompanyar-lo amb les verdures trossejades, la farigola i el llorer. Posar-ho a coure al forn a 180 º durant 1 h. girant-lo a mitja cocció.
Mentrestant, saltejar a la paella els bolets nets amb l’all trinxat.
Retirar el gall, el llorer i la farigola i passar la resta pel xinès. Disposar el gall en una safata de forn amb els bolets, orellanes, prunes i pinyons.
Regar-ho amb la salsa i fer-lo coure 15 m més per homogeneïtzar el conjunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada