INGREDIENTS
- 1 gall negre del penedès
- 2 tomacons
- ½ pastanaga
- 1 gra d’all
- 1 got vi negre
- 100 gr. bolets
- 4 orellanes
- 8 prunes
- pinyons
- cebetes menudes
- farigola i llorer
- oli oliva
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Salpebrar el gall tallat i posar-lo en una safata de forn ben untada d’oli.
Regar-lo amb el got de vi i acompanyar-lo amb les verdures trossejades, la farigola i el llorer. Posar-ho a coure al forn a 180 º durant 1 h. girant-lo a mitja cocció.
Mentrestant, saltejar a la paella els bolets nets amb l’all trinxat.
Retirar el gall, el llorer i la farigola i passar la resta pel xinès. Disposar el gall en una safata de forn amb els bolets, orellanes, prunes i pinyons.
Regar-ho amb la salsa i fer-lo coure 15 m més per homogeneïtzar el conjunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada