INGREDIENTS
- 4 escalopes de vedella
- 250 gr. de raïm de moscatell
- 2 escolanies
- 3 copes de vi de Màlaga
- 2 gots de nata
- 1 got de caldo de carn
- farina per fer el rebosat
- pebre blanca, oli i sal
PREPARACIÓ
Salpebre la carn, trinxarem les escolanies ben petites i pelarem i traurem les pipetes del raïm.
En una paella amb bastant d’oli daurarem les escalopes, i les reservarem sobre paper absorbent .Després al mateix oli farem la escalonia fins que estigui daurada, al final i posarem el vi i encendrem, deixarem reduir a la meitat i incorporarem la nata, tot junt ho deixarem coure una mica per afegir el caldo de carn. Quan s’hagi evaporat una mica afegir el raïm, just per que s’escalfin una mica.
PRESENTACIÓ
Servirem la carn amb la salsa a sobre , i es pot acompanyar de croquetes de patates o espinacs a la crema, hi posarem per adornar grans de raïm.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada