5 de gener del 2011

ESTOFAT DE VEDELLA

INGREDIENTS


-      800 grs d’estofat de vedella
-      1 ceba
-      1 porro
-      2 pastanagues
-      2 rametes d’api
-      8 patates petites
-      8 xampinyons mitjans
-      1 got d’oli
-      1 copa de brandi
-      1 got vi negre
-      1 d’aigua, farigola, llorer, sal , pebre


PREPARACIÓ


Picar el porro amb una pastanaga i una rameta d’api, barrejar amb la carn, les herbes aromàtiques, la meitat d’oli i la copa de brandi. Deixar reposar ben tapat durant unes hores.
En una cassola sofregir la ceba amb la resta de l’oli. Quan estigui transparent, afegir la preparació anterior (la carn amb les verdures, l’oli i el brandi ), ofegar fins que agafi color.
Incorporar el vi negre i l’aigua, coure lentament durant mitja hora. A continuació afegir les patates i la resta de verdures trossejades i coure fins que la carn sigui tendre, vigilant que no es quedi sense líquid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada