5 de gener del 2011

GALTES DE VEDELLA AL FORMATGE BLAU

INGREDIENTS

-      Galtes de vedella
-      Vi negre
-      Llorer, orenga
-      2 cebes
-      tomàquet fregit
-      caldo


PREPARACIÓ 


Prepararem contant que 1 galta es per 2-3 persones.
 Agafarem les galtes netes de la carnisseria i les posarem a macerar amb el vi negre, el llorer i el orenga, de tal manera que quedin cobertes i les posarem dins un taper tapades.
Per rostir-les , s’enrosseixen i se’ls hi posa el vi de la maceració. ( més o menys 30 m. )
Un cop rostides, les deixem refredar, per poder-les tallar l’any demà.
Guardarem el suc del rostit, que haurà precipitat i desetjarem el que no es gelatina.
Posarem 2 cebes tallades ben fines a coure, després hi posarem 2 cullerades de tomàquet fregit, i al final hi incorporarem el caldo. Mentre es va fent, anirem tallant les galtes a trossets i les anirem incorporant a la cassola , amb la gelatina.
Un cop cuit emmotllarem les flameres, abans que es refredi del tot, per tal de que no coalli la gelatina a la cassola. Al fons de cada flamera i posarem un cuadradet de formatge blau, i les deixarem refredar a la nevera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada