INGREDIENTS :
- Pa de motlles sense crosta
- Salmó fumat
- Enciam
- Palets de cranc
- Salsa rosa
- Ou dur
- Tonyina
PREPARACIÓ
Primer de tot cobrirem amb film transparent la safata que vulguem fer servir de motlle, deixant que el film sobresurti de les bores 4 dits ben bons.
Agafarem el salmó i el col·locarem també com el film transparent.
Seguidament untarem llesques de pa motlle per tots dos cantons, i les anirem posant de forma alterna, començant per una capa de pa de motlle sobre el salmó.
Després una capa d’enciam amb palets de cranc tot tallat petit.
Tapat amb pa de motlle.
A sobre l’ou dur a làmines amb tonyina esmicolada.
Per últim hi posarem pa de motlle i ho taparem amb el salmó que sobresortia de la safata i el film transparent.
PRESENTACIÓ
Ho guardarem a la nevera , i al dia següent per servir-ho, ho destapem del film transparent i ho bolquem sobre la safata que ho volem servir. Per sobre ho podem adornar com vulguem.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada