INGREDIENTS
- 2 pinyes
- 60 grs. de blat de moro cuit dolç
- 2 taronges
- 200 gr. de marisc ( gambes, llagostins , musclos... )
- 200 gr. de maionesa
- 1 tasseta de quètxup
- 1 copeta de Pernod
- 2 gotes de tabasco
- 12 llagostins
- 4 gambes
- enciam vermell, escarola, fruita vermella, succedani de caviar....
PREPARACIÓ
En un cassó amb aigua bullint poseu el vinagre, la sal, les gambes pelades, els musclos i els llagostins i deixeu-ho coure 2 minuts. Retireu-lo i reserveu-lo.
Tot seguit talleu la pinya per la meitat, buideu-la, talleu la polpa a daus i reserveu-la.
A continuació, poseu en un bol la maonesa, el quètxup, el tabasco, el Pernod
I remeneu-ho tot bé.
PRESENTACIÓ
I ja per acabar, feu una base d’enciams al centra del plat, poseu-hi la pinya a sobre, farciu-la amb la barreja de salsa de marisc i cobriu-la amb els llagostins..
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada