INGREDIENTS
- 2 Llagostes grans de 500 gr.
- 80 gr. de mantega
- 30 gr. de farina
- 4 clares d’ou a punt de neu
- sal i pebre
- 4 rovells d’ou ben batuts
- 1 dl. De llet
- 1/2 dl. De vi blanc sec
- 172 dl. De conyac
PREPARACIÓ
Courem la llagosta en aigua freda salada amb verdures. , durant 5 minuts.
Les tallarem per la meitat i picarem la carn passant-la pel xino.
Farem una beixamel amb 30 gr. de mantega i 30 gr. de farina, afegint la llet calenta i el vi blanc. Incorporar la carn de la llagosta , el resta de mantega, els rovells i les clares a punt de neu, la sal , el pebre i el conyac.
Omplirem les closques de la llagosta i les posarem al forn calent a 180º© durant 5 m. ho servirem de seguit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada