INGREDIENTS
- 4 patates
- 16 llagostins
- 200 grs de bolets
- 3 escalunyes
- 1 got de cava
- 10 cullerades de crema de llet
- oli i sal
PREPARACIÓ
Per començar, emboliqueu les patates amb paper d’alumini i deixeu-les coure al forn a 200º durant 45 m.
A continuació, salteu els bolets salpebrats en una paella amb oli. Quan els bolets han deixat anar el seu suc, afegiu-hi més oli, l’escalunya picada, i salpebreu-ho . Tot seguit, incorporeu-hi els llagostins i el cava. Quan els llagostins estiguin cuits, retireu-ho.
Després buideu les patates cuites.
Mentrestant , incorporeu la crema de llet a la paella i la patata que hem extret triturada. Remeneu-ho.
I ja per acabar, farciu la patata, col·loqueu-hi els llagostins a sobre i escalfeu-ho dos minuts al forn. Ja ho podeu emplatar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada