INGREDIENTS
- 6 pastes de full individuals
- 400 grs. de rap
- 300 grs. de llagostins
- 300 grs de musclos
- 250 ml. de llet
- 3 cullerades de farina
- 1 ceba petita
- 1 vas petit de conyac
- sal i nou moscada
PREPARACIÓ
En una cassola amb un xic d’aigua farem obrir els musclos i guardar el caldo.
Saltejar els llagostins en una paella amb oli, i a l’últim moment tirar-hi el conyac, pelar-los i guardar els caps.
Dins el caldo del musclos picar els caps, deixar-ho coure uns minuts, i ho colarem per reservar-ho.
En la mateixa paella dels llagostins amb un xic d’oli fregir la ceba i el rap tallat a trossets petits, tirar-hi el vi blanc i deixar reduir . Afegir –hi la farina , la llet , i el caldo del marisc per fer la beixamel.
Tallar els llagostins i junt amb els musclos i una mica de nou moscada, ho afegirem
i deixar-ho coure tot remenant durant dos minuts .
Ja tindrem el forn escalfat ben calent , i amb la pasta omplirem les tartaletes de pasta de full per coure-ho 10 m. S’han de servir ben calentes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada