INGREDIENTS
- 1 gall negre trossejat
- 4 lt. vi negre
- 8 pastanagues
- 6 cebes
- 3 porros
- 1 api
- ½ cabeça d’alls
- 300 gr. xampinyons
- 300 gr. cebes menudes
- 300 gr. bacó
- 150 gr. farina
- 6 claus olor
- romaní, llorer, julivert
- ¼ lt. oli girasol
- sal i pebre en gra
PREPARACIÓ
Posar el gall a macerar amb el vi negre i les verdures tallades en juliana durant 4 dies. Passat aquest temps retirar el gall i , en una paella, daurar-lo.
Passar les verdures escorregudes a una cassola amb oli per donar-los color, incorporant-les després amb els talls de gall daurats i la farina tot remenant-lo.
Mentrestant, haurem posat a bullir el vi colat una estona. Desprès incorporar-lo a la cassola del gall i deixar que cogui tot junt una estona.
PRESENTACIÓ
Quan el gall sigui cuit, canviar-lo de cassola posant-lo amb la guarnició. Colar la salsa, fent-la bullir novament i lligant-la, en el darrer moment, amb una mica de mantega abans de regar amb ella el gall i la guarnició.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada