ingrEdients
- 2 lt. de brou
- sopa torrada
- 400 gr. de fredolics
- 200 gr. de carn picada de porc
- all i julivert
- una mica de ceba i tomàquet
PREPARACIÓ
Fregim els fredolics amb oli d’oliva, ( no han d’estar massa fregits ), hi afegim l’all , el julivert, mitja ceba ratllada i dues cullerades de tomàquet. Ho deixem sofregir una estona.
Posem el brou al foc i quan bulli i aboquem la sopa torrada (millor de mica en mica fins que veiem que espesseix, com a nosaltres ens agrada )
Amb la carn picada de porc fem una barreja, amb un gra d’all , una mica de julivert, 1 ou i sal. Fem mandonguilles que rebossem amb farina. Les tirem a l’olla amb la sopa.
Passem per la picadora la barreja de fredolics i sofregit i també ho tirem a l’olla. ( podem deixar alguns trossos més grans per decoració ).
Rectifiquem de sal i , s’hi ha quedat poc espessa pel nostre gust, hi afegim més sopa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada