1 de març del 2011

POLLASTRE A LA CATALANA

INGREDIENTS
  
   - 1 pollastre tallat a quarters i octaus
   - 2-3 tomàquets vermells
   - 1 ceba grossa
   - 1 got de vi ranci o conyac
   - 200 gr. de orellanes seques
   - 200 gr. prunes sense pinyol
   - un grapat de panses
   - un grapat de pinyons
   - oli, sal i pebre
               
PREPARACIÓ

Primer de tot , posarem les orellanes i les prunes en remull, amb aigua calenta.
Netejarem el pollastre, el salpebrem i el courem a la cassola fins que sigui ben daurat. Llavors i posarem els tomàquets i la ceba tallada a trossos, i ho deixarem coure tot junt. Quan ja sigui cuit, hi tirarem el vi i deixarem evaporar el alcohol, per últim i posarem els fruits secs i ho deixarem coure tot plegat i que faci una mica la xup-xup.

PRESENTACIÓ

Servirem  a cada plat un tros de pollastre i dues o tres orellanes i prunes, així com panses i pinyons, amb suquet per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada