29 de març del 2011

PATATES FARCIDES DE BOLETS I LLAGOSTINS


INGREDIENTS


-      4 patates
-      16 llagostins
-      200 grs de bolets
-      3 escalunyes
-      1 got de cava
-      10 cullerades de crema de llet
-      oli i sal

PREPARACIÓ


Per començar, emboliqueu les patates amb paper d’alumini i deixeu-les coure al forn a 200º durant 45 m.
A continuació, salteu els bolets salpebrats en una paella amb oli. Quan els bolets han deixat anar el seu suc, afegiu-hi més oli, l’escalunya picada, i salpebreu-ho . Tot seguit, incorporeu-hi els llagostins i el cava. Quan els llagostins estiguin cuits, retireu-ho.
Després buideu les patates cuites.
Mentrestant , incorporeu la crema de llet a la paella i la patata que hem extret triturada. Remeneu-ho.
I ja per acabar, farciu la patata, col·loqueu-hi els llagostins a sobre i escalfeu-ho dos minuts al forn. Ja ho podeu emplatar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada