29 de març del 2011

TRINXAT DE LA CERDANYA

INGREDIENTS


-      1 col d’ hivern
-      1 Kg. de patates
-      4 trossos de cansalada viada
-      2 grans d’all
-      oli, llard, sal

PREPARACIÓ


Poseu en una olla amb aigua al foc, quan comenci a bullir tireu-hi la sal, la col  netejada i trossejada.
Peleu les patates i afegiu-les a l’olla, deixeu-ho bullir uns 25 minuts fins que sigui tot cuit.
Escorreu bé. Passeu la col i les patates a una cassola i tritureu-les amb l’ajut de l’escumadora per tal que quedi tot ben barrejat.
En una paella amb una mica d’oli i una mica de llard, fregiu-hi els alls pelats, quan siguin ben daurats, retireu-ho. Afegiu desprès la cansalada, fregiu bé, fins que quedi ben fet. Reserveu.
 Poseu un xic d’aquest oli a dins de la cassola on hi ha la col i les patates, removeu be.
En la paella on heu fregit la cansalada, i amb el greix que queda, poseu-hi tot el que hi ha  a la cassola, formeu una truita, daurant-la molt bé per ambdues bandes.

PRESENTACIÓ


Quan estigui al punt, serviu-la amb els trossos de cansalada al damunt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada