29 de març del 2011

CARXOFES I MONGETES AMB MARISC (4P)

INGREDIENTS


-      12 carxofes
-      200 grs. de mongetes cuites
-      12 petxines
-      8 llagostins
-      ½ got de caldo de peix
-      4 cullerades de vi blanc
-      1 culleradeta de farina
-      2 grans d’all
-      1 llimona
-      1 branqueta de julivert
-      Oli d’oliva, sal i pebre


PREPARACIÓ


Rentarem les carxofes i les reservarem a un recipient amb aigua i llimona.
Posarem  oli en una cassola , on hi tirarem les petxines, els alls pelats, i la culleradeta de farina, i tot remenant, ho deixarem coure uns minuts.
Llavors i afegirem el caldo i el vi blanc, ho deixarem que es redueixi i llavors incorporarem els llagostins , les carxofes tallades a quarts i les mongetes. Ho deixarem acabar de coure, rectificarem de sal i ho servirem ben calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada