INGREDIENTS
- escorpora, lluç ... gambes ( també pot ser amb verdures, bolets... )
- 4 ous
- tomàquet fregit
- 1 ceba
- 1 pot nata líquida
PREPARACIÓ
Bullirem el peix ( escórpora, lluç... ) i el desmesnusarem per posar-lo a la batedora junt amb 4 ous sencers, un bon raig de tomàquet fregit , ceba cuita i un pot de nata líquida.
Untar un motlle amb mantega i omplir-lo amb la barreja de peix...
Escalfar el forn a 180º i coure-ho 40 m. al bany maria.
Es pot fer amb verdures,.....
El pastís de peix l’acompanyarem amb SALSA DE GAMBES:
- posar els caps de les gambes amb mantega i després afegir crema de llet i passar-ho per el minipimer i colar-ho.
PRESENTACIÓ
Servirem un tall de pastís i per sobre la salsa de gambes, adornat amb alguna gambeta salada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada