29 de març del 2011

GÓNDOLA DE PINYA AMB LLAGOSTINS

INGREDIENTS


     -       2 pinyes
-         60 grs. de blat de moro cuit dolç
-         2 taronges
-         200 gr. de marisc ( gambes, llagostins , musclos... )
-         200 gr. de maionesa
-         1 tasseta de quètxup
-         1 copeta de Pernod
-         2 gotes de tabasco
-         12 llagostins
-         4 gambes
-         enciam vermell, escarola, fruita vermella, succedani de caviar.... 


PREPARACIÓ


En un cassó amb aigua bullint poseu el vinagre, la sal, les gambes pelades, els musclos i els llagostins i deixeu-ho coure 2 minuts. Retireu-lo i reserveu-lo.
Tot seguit talleu la pinya per la meitat, buideu-la, talleu la polpa a daus i reserveu-la.
A continuació, poseu en un bol la maonesa, el quètxup, el tabasco, el Pernod
I remeneu-ho tot bé.

PRESENTACIÓ


I ja per acabar, feu una base d’enciams al centra del plat, poseu-hi la pinya a sobre, farciu-la amb la barreja de salsa de marisc i cobriu-la amb els llagostins..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada