21 de març del 2011

FLAM DE COCO (*)

INGREDIENTS
  
   - 7 ous
   - 800 ml. llet 
   - 200 gr. sucre
   - coco
   - tronc de canyella
   - caramel líquid
  
PREPARACIÓ

Bullirem la llet amb la canyella i la deixarem refredar una mica.
Alhora deixatarem els ous, i els hi afegirem el sucre, seguit de la llet i el coco; un cop ben barrejat tot ho posarem en un motlle que prèviament haurem untat amb sucre caramel·litzat.
Ho posarem a coure al forn al bany maria de 1- 1/2 h. aproximadament, fins que al punxar-lo amb un palet surti net. Quan l’estem coent, si veiem que se’ns torra del damunt, el podem tapar amb paper d’alumini.

PRESENTACIÓ

 Per servir-lo, el desenganxarem una mica de les bores amb un ganivet, i el bolcarem sobre una safata.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada