29 de març del 2011

ESPINACS A LA CATALANA

INGREDIENTS

-      Espinacs
-      Pernil
-      Panses i pinyons
-      All
-      Oli , sal i pebre negre



PREPARACIÓ 


Un cop bullits els espinacs , els posarem a escorres perquè treguin el màxim d’aigua.
Després en una paella, amb una mica d’oli i un pessic de sal , es fregeix una dent d’all i es treu quan agafi color. Després, s’hi tira  uns mica de pernil, ( si  es vol també pot ser beicon )tallat ben fi, i es deixa que  s’escalfi; llavors, s’hi afegeixen unes quants panses, quan s’inflin, s’hi tira un grapat de pinyons i es deixa que comencin a agafar color. Llavors, s’hi tiren els espinacs, un pessic de sal i una mica de pebre molt. Es tapa i es deixa ofegar, a poc foc, remenant-ho uns quants cops. Podem afegir si volem una ampolla de crema de llet. Es serveix sortint de la paella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada