29 de març del 2011

PASTÍS DE PA FARCIT DE PERNIL I FORMATGE


INGREDIENTS


-      12 llesques de pa
-      150 grs. de pernil de York
-      6 talls de formatge
-      4 ous
-      ½ litre de llet
-      100 grs., de formatge ratllat
-      mantega, sal i pebre


PREPARACIÓ


Unteu una plata que pugui anar al forn amb mantega. Talleu les crostes  de les llesques de pa. Tot seguit, col·loqueu una capa de pa en el fons de la plata, a sobre una capa de pernil tallat a tires, un altra de formatge i tapeu –ho amb pa.
Bateu els ous amb la sal i el pebre com si fos per fer una truita, després afegiu-hi la llet i aboqueu-ho tot a la plata.
Deixeu-ho reposar  tot una estona perquè quedi tot ben sucat.
Al damunt, poseu-hi la mantega i el formatge ratllat. Fiqueu-ho al forn mitja hora i serviu-ho immediatament.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada