28 de març del 2011

MAGRET D’ANEC AMB SALSA DE GERDS (4P)

INGREDIENTS


-      2 pits de magret d’ànec
-      200 ml de brou de carn
-      100 ml de vinagre de gerd
-      100 gr. confitura de gerds
-      100 ml vi d’oporto
-      maizena
-      sal i sal maldon, pebre

                                            

PREPARACIÓ 


Fer talls romboïdals sobre la superfície de la part grassa del magret, perquè els pits deixin anar la part del seu greix sense que la carn arribi a assecar-se. Reserva la carn. Mentrestant, en una paella , redueix el vinagre  fins a la meitat del seu volum. Afegeix-hi la confitura de gerds i el vi de oporto. Deixa-ho reduir un altre vegada. Incorpora-hi el brou de carn i deixa-ho bullir fins que tingui consistència de salsa. Si ho considerem necessari es pot lligar amb una cullerada de maizena dissolta en un cullereta d’aigua. Per finalitzar, salpebre els pits d’ànec, col·loca’ls en una paella a foc viu pel costat del greix i fes-ho fins que estigui cruixent. Gira els pits per fer l’altre costat, i mantingui’ls a foc una mica més, fins que assoleixin el punt de cocció desitjat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada