28 de març del 2011

GALL DEL PENEDÈS EN COCCOTE

INGREDIENTS

-      1 gall negre del penedès
-      1 porro
-      300 grs. de cebetes
-      200 grs. de xampinyons
-      200 grs, de patates
-      1 lt. brou de pollastre
-      1 copa de brandi
-      50 grs, ametlles torrades
-      2 grans all
-      oli oliva
-      farina
-      sal i pebre
  

PREPARACIÓ 


Netejar el gall, apartant-ne el fetge, i fer-lo a octaus. Salar-lo, enfarinar-lo i fregir-lo a la cassola de fang amb oli. Quan estigui ben daurat, flamejar-lo amb l brandi i reservar-lo.
Ofegar les cebetes pelades n el mateix oli i afegir-hi els xampinyons. Passada una estoneta de cocció, tornar-hi a posar els talls de gall i , després  de donar-li uns tombs , regar-ho amb el brou calent. Tapar bé la cassola i deixar que cogui 1 h i mitja a foc suau.
Incorporar-hi aleshores les patates i prolongar la cocció un quart més.
Preparar una picada amb el fetge fregit, els grans d’all i les ametlles. Incorporar-la al final de la cocció i deixar que es faci un quart d’hora més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada