29 de març del 2011

SOUFLE DE LLAGOSTA

INGREDIENTS


-      2 Llagostes grans de 500 gr.
-      80 gr.  de mantega
-      30 gr.  de farina
-      4 clares d’ou a punt de neu
-      sal i pebre
-      4 rovells d’ou ben batuts
-      1 dl. De llet
-      1/2 dl. De vi blanc sec
-      172 dl. De conyac

PREPARACIÓ


Courem la llagosta en aigua freda salada amb verdures. , durant 5 minuts.
Les tallarem per la meitat i picarem la carn passant-la pel xino.
Farem una beixamel amb 30 gr. de mantega i 30 gr. de farina, afegint la llet calenta i el vi blanc. Incorporar la carn de la llagosta , el resta de mantega, els rovells i les clares a punt de neu, la sal , el pebre i el conyac.
Omplirem les closques de la llagosta i les posarem al forn calent a 180º© durant 5 m. ho servirem de seguit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada