29 de març del 2011

CIGRONS AMB BACALLA I BOTIFARRA NEGRA


INGREDIENTS


-      300 gr. de cigrons cuits
-      5 cebes tendres grosses
-      3 tomàquets madurs
-      1 cabeça d’alls
-      3 cullerades de pebre vermell
-      1 got vi blanc
-      200 gr. Tripa de bacallà
-      100 gr. de espinacs
-      25 gr. ametlles
-      25 gr. avellanes
-      julivert
-      2 dents all
-      1 galeta
-      4 botifarres negres

PREPARACIÓ 


Fem un sofregit amb la ceba, els alls i el tomàquet; un cop fet,  hi afegim el pebre vermell i seguidament ho mullem amb el vi blanc per afegir els cigrons cuits, els espinacs i el bacallà també cuit , ho  deixar-ho coure tot junt 7-8- minuts.
Finalment fregim la botifarra , i la afegim al últim moment al damunt del plat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada