29 de març del 2011

PASTA FULLADA AMB RAP I MARISC


INGREDIENTS


-      6 pastes de full individuals
-      400 grs. de rap
-      300 grs. de llagostins
-      300 grs de musclos
-      250 ml. de llet
-      3 cullerades de farina
-      1 ceba petita
-      1 vas petit de conyac
-      sal i nou moscada


PREPARACIÓ


En una cassola amb un xic d’aigua  farem obrir els musclos i  guardar el caldo.
Saltejar els llagostins en una paella amb oli, i a l’últim moment tirar-hi el conyac, pelar-los  i guardar els caps.
 Dins el caldo del musclos picar els  caps, deixar-ho coure uns minuts, i  ho colarem  per reservar-ho.
En la mateixa paella dels llagostins amb un xic d’oli fregir la ceba i el rap tallat a trossets petits, tirar-hi el vi blanc i deixar reduir . Afegir –hi la farina , la llet , i el caldo del marisc per  fer la beixamel.
Tallar els llagostins i junt amb els musclos i una mica de nou moscada, ho afegirem
i  deixar-ho  coure tot remenant durant  dos minuts .
Ja tindrem el forn escalfat ben calent , i amb la pasta omplirem les tartaletes  de pasta de full per coure-ho 10 m.  S’han de servir ben calentes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada