14 de març del 2011

ESPINACS AMB CIURONS



INGREDIENTS
  
   - 1 Kg espinacs
   - 2  cebes
   - 1 fulla llorer
   - 1-2 llesques de pa ( que no sigui del dia )
   - pebre vermell dolç
   - 2-3 ous
   - ciurons ( ja cuits )

PREPARACIÓ

Netejarem  els espinacs i els bullirem amb aigua i sal, després els escorrerem per tal de que deixin el màxim d’aigua, i els  pasarem per la paella amb oli, junt amb una ceba rallada i el llorer.
En un altre paella, fregirem el pa i l’altre ceba tallada a trossos; un cop ben cuita la ceba, ho posarem en un vas de turmix, junt amb el pa fregit, el pebre vermell, i aigua o suc  de coure els ciurons, amb això aconseguirem una barreja que incorporarem a la paella dels espinacs, junt amb els cigrons i ho deixarem coure tot plegat. Si poden tirar ous i fer com un remenat.  




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada