29 de març del 2011

MOUSSE D’ESCALIVADA AMB MAHONESA D’ANXOVES

INGREDIENTS


-      4 pebrots
-      2 alberginíes
-      1 ampolla de crema de llet
-      4 ous
-      nou moscada

PREPARACIÓ


Posarem a escalivar els pebrots i l’albergínia, un cop cuits i pelats ho passarem per la batedora junt amb els ous i la crema de llet, ho rectificarem de sal i hi posarem un polsí de nou moscada, tot ben barrejat ho courem en un motlle al bany maria en el forn a 200-220º© durant 30-45 minuts.

PREsentACIÓ


A l’hora de menjar es pot acompanyar d’una maonesa a la que haurem incorporat anxoves, per posar-hi una mica per sobre un cop untat a les torrades.
 Si es fa servir de primer plat, es pot posar enciam tallat ben petit, i al costat un tall del mousse. Per servir-lo de aperitiu, untarem torraderes amb el mousse i hi posarem una pincellada de nahonesa de anxoves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada