29 de març del 2011

EMPANADA PARISINA

ingredients


-      1 làmina de pasta fullada
-      100 gr. de bacó fumat
-      100 gr. de xampinyons
-      100 gr. de formatge emmental ratllat
-      1 ceba mitjana
-      1 poma
-      1 ou


PREPARACIÓ 


Tallar la ceba en disc i ofegar-la en una mica d’oli, fins que sigui tendra, escorre-la , fregir els xampinyons tallats a làmines, quan comencin a agafar color afegir el bacó tallat a tiretes  i la poma en trossos petits i reofegar-ho uns minuts.
Escorre-ho , barrejar-ho amb la ceba , afegir el formatge i salpebrar-ho. Desenrotllar la pasta fullada i posar-la sobre una safata de forn. Cobrir la meitat amb la preparació anterior sense arribar als marges, humitejant aquest últims amb aigua i doblegar-los a sobre l’altre meitat de la làmina. Unir els marges apretant amb una forquilla i pintar la superfície amb ou batut. Coure l’empanada al forn durant 20 m o fins que estigui daurada, amb foc una mica alt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada