29 de març del 2011

COCTEL DE LLAGOSTINS

ingredients


-         20 llagostins
-         1 ceba mitjana
-         2 cogombres en vinagre
-         30 gr. de tàperes
-         1 ou dur
-         julivert, pebre blanc molt, sa
-         1 gotet de oli oliva
-         1 copeta de vinagre
-         pebrot escalivat


PREPARACIÓ 


Poseu els llagostins en una cassola amb aigua bullint. Tot seguit, saleu-los, tapeu la cassola deixeu-los bullir 3 minuts. Després poseu-los en aigua freda i gel. Quan siguin freds els pelarem.
Mentrestant talleu el ou dur, primer piqueu la clara i després el rovell. Seguidament, aixafeu els cogombre i  piqueu-los. Per fer la salsa, poseu en un bol una cullerada de la clara i del rovell de l’ou que heu picat, una cullerada de ceba picada, una de tàperes picades, una de julivert picat i una de cogombre. Afegiu el pebrot escalivat i salpebreu-ho. Incorporeu una mica de vinagre i oli fins que cobreixi els ingredients. Per acabar talleu els llagostins a làmines ben fines. Enplateu i banyeu-los amb la salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada