INGREDIENTS
- 1 ceba
- xampinyons o ceps, o qualsevol bolet
- 1 ampolla de crema de llet
- un raig de vi o de conyac ( opcional )
- formatge cremós ( segons el gust de cadascú )
PREPARACIÓ
Netejarem,
tallarem i courem els xampinyons o els bolets, i els courem amb un raig d’oli i
sal, els reservarem.
Courem la
ceba tallada molt petita i a foc lent
fins que quedi com caramelitzada. Ara , es quan es pot tirar el licor, si es vol, per deixar-lo reduir un cop cuita la
ceba.Incorporarem els bolets a la ceba i afegirem el formatge i la crema de llet, tot remenant fisn que el formatge es desfaci i quedi integrat a la salsa. Cal rectificar de sal.
També es
pot fer la salsa sense bolets, només amb formatge.
Es molt bona per acompanyar
filet, bistecs... o qualsevol carn , inclòs el pollastre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada