INGREDIENTS
-
5-6
llagostins per persona
-
alls
i cebes- tomàquet triturat
- aigua
- oli
- ous
PREPARACIÓ
Posem
l’oli a cassola i fregim 2 dents d’all. Un cop fregits, els retirem.
A continuació, amb el mateix oli, fregirem els llagostins. Seguidament, els retirem i sofregim la ceba triturada.
Quan estigui doradeta, li afegim les dues cullerades de tomàquet triturat i deixem un minut. Afegim l’aigua al tomàquet i la ceba i deixem fins que bulli. A l’arrencar el bull, li posem els llagostins i deixem que es coguin fins que hagin absorbit gran part del suc.
Deixar reposar.
Mentrestant, fem l’all i oli. També es pot afegir una mica de all i oli al suc, perquè agafi part del gust.
Un cop tenim l’all i oli fet i els llagostins han reposat, els col·loquem en una bandeja i posem l’all i oli per sobre. Posar-ho al forn amb el gratinador engegat. Deixar que es gratini sense que es cualli del tot.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada