INGREDIENTS
-
350
grs. de fruits seca ( nous , panses, dàtils , ametlles , avellanes... )
-
1
got d’aigua ple de conyac
-
100
grs. de mantega
-
2
cullerades de oli d’oliva
-
8
cullerades de farina
-
200
cl de llet
-
3
ous
-
12
cullerades de sucre
-
pell
d’una llimona
-
pell
d’una taronja
-
1
cullerada de llevat
PREPARACIÓ
Es barreja
el conyac amb els fruits secs mentre amb un cassó fondrem la mantega i l’oli.
Quan sigui ben fos tirarem la farina , la llet, el sucre, i després els fruits
secs en el conyac. Els ous a part, els deixatarem com si féssim una truita i
tirarem les ratlladures de llimona i taronja. Seguidament ho barrejarem amb tot
el demés, posant-ho en un motlle o plata , cap el forn ¾ d’hora.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada