INGREDIENTS
-
1
Kg de farina
-
6
ous- 300 grs. de sucre
- ½ tassa de cafè de oli
- 1 copa de moscatell
- ½ copa d’anís
- 1 tubet de vainilla
- matafaluga
Després quedarà una bola compacta i d’aquesta manera en farem boletes com una pilota de tennis i les deixarem reposar 20 m, tapades amb un drap net i en un lloc a tª de 16-18 º. Si es vol posar llevat en quantitat d’una nou, es barrejarà junt amb els altres ingredients, i no hauria de reposar tan.
Amb la pasta apunt farem les orelletes fent estirar cada bola fins la mida d’un plat pla. Per fer-ho s’aixafa amb els dits pels costats aplanant i estenen de mica en mica, robant pasta del centre oi fent-la corre capa les vores. Quan té la mida d’un plat de cafè amb llet es posa sobre el puny, on s’estira millor.
Feta
l’orella es tira en una paella amb oli roent, en un no rés es cuita, primer
s’infla del mig i poc després ja la podem girar, un cop cuita es posa en una
safata i s’empolsa amb sucre.
També les
podem ruixar amb anís un cop fetes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada