INGREDIENTS
-
180
gr. de xocolata negre fondant
-
190
gr. de mantega- 2O0 gr. de sucre
- 90 gr. de farina
- 6 ous
- 1 sobre de llevat
- melmelada de maduixa ( opcional )
PREPARACIÓ
Barrejarem
els ous amb el sucre, i ho reservarem.
Desfarem
la xocolata amb la mantega al bany maria, o al microones i la deixarem refredar
una mica.Barrejar la farina i el llevat.Ho posarem tot en un bol i ho remenarem perquè quedi un mescla homogènia, un cop ben barrejat ho posarem al forn 30 ‘ a 180 º , en una safata untada amb mantega. Per veure si es cuit, el punxarem amb un escuradents i si surt net vol dir que es cuit.
El podem fer amb la melmelada o sense, per tallar-lo pel mig i poder posar-hi melmelada de maduixa .... ho farem amb un fil quan ja sigui una mica fred. Podem desfer una mica més de xocolata i cobrir-lo per sobre.
També el podem adornar amb nous, sucre glass....
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada