INGREDIENTS
- 2 Llenguados de 400 grs
- 1 ceba petita
- 2 rovells d’ou
- 100 grs de
mantega
- 150 grs de
xampinyons
- 2 dl vi blanc
i julivert
PREPARACIÓ
Courem els filets de llenguado
en escalfat amb vi , la ceba trinxada, els xampinyons a làmines, sal i pebre.
Un cop cuits retirarem el peix i els xampinyons i amb el suc ho posarem al foc
per deixar-ho reduir fins que només quedin 2 cullerades soperes, llavors ho
posem en un cassó amb els dos rovells d’ou i lligarem aquesta salsa anant remenant
amb un batedor petit, al bany maria o bé amb molt poc foc fins que quedi una
salsa cremosa, s’acaba afegint a poc a poc la mantega
desfeta remenant amb el batedor. Finalment afegir els xampinyons.
PRESENTACIÓ
S’aboca la salsa sobre els
filets sobre una plàtera, i com a guarnició es pot posar uns medallons de
patata duquesa gratinats. ( la salsa es pot mantenir calenta al bany maria i el
peix tapat amb alumini al forn calent 10m ) .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada