INGREDIENTS
-
150
grs. de xocolata negre fondant
-
115
grs. de mantega
-
115
grs. margarina
-
250
grs. de sucre
-
4
ous batuts
-
250
grs. de farina
-
1
pessic de sal
-
1
cullereta petita de vainilla
-
nous
pelades i trossejades
PREPARACIÓ
Farem la
xocolata fosa amb 150 grs de xocolata fondant ,115 grs. de mantega i 115 grs. de margarina ( ho podem
fer al microones ) , un cop desfeta, hi afegim els 250 grs. de sucre, tot
remenant perquè quedi una massa homogènia.
Esperarem
una mica que es refredi, per incorporar-li els 4 ous batuts i la farina, la sal
la vainilla i les nous una mica trencades. Un cop ben barrejat ho posarem al
forn a 180-200 º ( amb el ventilador ) dins d’un motlle untat amb galeta de pa
per les vores.
Opcionalment
, podem fer més xocolata desfeta amb
mantega i xocolata fondant per cobrir-lo de xocolata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada