INGREDIENTS
- 400 gr. gamba
- 300 gr. carn de vieira - 150 gr. ruca
- 1 enciam escaroler
- 4 rodanxes de pinya
- 1 ceba figueres o 1 ceba tendra
- 6 cullerades oli oliva ( 60 ml )
- 20 ml vinagre Mòdena
- 1 cullerada mel
- pebre negre molt
- sal iodada
PREPARACIÓ
Deixarem a
descongelar les gambes i les vieires, i les deixarem pelades i sense cap sobre
un tuper amb reixeta.
Rentarem
la ruca i l’enciam bé i la posarem en remull. Pelarem la ceba, la tallarem a tires fines i la submergirem amb aigua freda amb sal.
Pelarem la pinya i la tallarem a daus.
Saltejarem les gambes amb oli oliva uns minuts i les vieires.
Barrejarem : la ruca, la ceba escorreguda, i la pinya,afegirem el marisc tebi. Condimentarem l’amanida amb una vinagreta a base d’oli, mel, vinagre, sal i pebre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada